SUS Edities

SUS#1 1 november 2019

TERUGBLIK #SUS01
De verhalen van de eerste editie willen we heel graag met je delen. Stuk voor stuk bijzonder en inspirerend!

Drie keer hersenvliesontsteking – Yvo Kouwenhoven

Het is een wonder dat Yvo zijn verhaal bij ons kon vertellen. Hij kreeg in zijn leven drie keer hersenvliesontsteking. Hij moest daardoor zijn droom, een biologische tuinderij, opgeven. Maar ondanks grote tegenslagen, blijft hij optimistisch. Lees ook de blog van Yvo over de avond.

Luister audio

Bekijk de video van Yvo Kouwenhoven


Nieuwsgierig naar nieuwsgierigheid – Danae Bodewes

Hoe werkt nieuwsgierigheid? En hoe blijf je je hele leven nieuwsgierig? Onderzoeker en onderwijsontwikkelaar Danae probeert daarachter te komen met behulp van interviews met allerlei mensen. Ze deelt haar inzichten en kennis met ons.

Luister audio

Bekijk de video van Danae Bodewes:


De ware magie van Sinterklaas – Marlies Martens

Hoe verklap je het geheim van Sinterklaas aan je kinderen, zonder de magie te verstoren? Marlies deed dat op een bijzondere manier bij haar oudste dochter, zodat de betekenis van Sinterklaas -geven zonder tegenprestatie- behouden bleef.
Luister audio

Bekijk ook het kinderboek wat Marlies hierover schreef: Van kind naar Sint.

Bekijk de video van Marlies Martens


Doen wat je zelf wilt – Bruno van den Elshout

Als kunstenaar wil Bruno geen problemen van anderen oplossen en doet hij vooral wat hij zelf wilt. Dat deed hij ook bij Stand-Up Stories: van een opening met zingen tot verhalen over zijn diverse kunstprojecten. Door echt de tijd te nemen komt hij tot betekenis en bijzondere ontmoetingen.
Luister audio

You may also like...

Popular Articles...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *