Ontmoet toffe mensen en luister naar echte verhalen met wijze levenslessen, komische wendingen en wonderlijke gebeurtenissen. Verhalen die zomaar eens je denkwijzen of wereldbeeld door de war kunnen schudden. Dat is wat je van Stand-up Stories kunt verwachten.

Iedere eerste vrijdag van de maand toveren we de 3de verdieping van S2M Amersfoort om tot een warm bad waar je nieuwe mensen ontmoet of oude bekenden tegen het lijf loopt. Deze locatie vind je boven Amersfoort CS dus ideaal met het openbaar vervoer te bereiken.

Ben je zelf in het bezit van een verhaal wat te mooi is om niet met anderen te delen? Neem dan contact met ons op. Let op! We doen niet aan powerpoint presentaties of verkoop verhalen. Het is Stand up uit het hart.

Door de maatregelen in verband met COVID-19 is het niet mogelijk om aan de deur kaarten te kopen. We vragen je daarom om alvast online een ticket te kopen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus wacht niet te lang!

Programma
De line-up wordt niet van te voren bekend gemaakt dus laat je vooral verrassen! De deuren gaan open om 19.30 en het programma start om 20.00 uur.

Locatie
Seats2meet.com station Amersfoort
49 Stationsplein
3818 LE Amersfoort