SUS Edities

SUS#4 7 januari 2020

De vierde editie van SUS is een feit. We kijken terug naar pakkende en inspirerende verhalen die je hier terug kan vinden. 


Afke Huitema – Waarom labels je leven niet altijd mooier maken

In haar verhaal neemt Afke je mee in verschillende verhalen over beleving. Van een depressieve vriendin, tot een reis, tot mediteren. Uiteindelijk bepaalt het label of je van het pad kan genieten of niet, ga jij op onderzoek uit?

Wil je meer informatie over de vipassana? klik dan hier. Of klik hier om op Afkes website te komen. 


Helene Spork – Als je glazen plafond naar beneden stort

De Maya’s voorspelden dat 2012 het einde der tijden zou zijn, en voor Helene was dit ook zo. Haar glazen plafond stortte naar beneden en ineens lag ze daar tussen de scherven van een huwelijk, haar gezondheid en carrière. Door de Maori in Nieuw Zeeland de juiste richting te wijzen, kon ze dit ook voor zichzelf doen. Ze klom omhoog, staat nu op haar plek, maar wel met twee benen op de grond.


Minas Loekan – Zelfexpressie; datgeen doen wat in lijn is met waarom je hier bent op aarde.

Nadat Minas zijn zelfbeeld kwijt was, is hij vragen gaan stellen als: ‘wie ben ik en wat is de zin van het leven?’ Hij verdiepte zich in verschillende theorieën en boeken en kwam er achter dat het zelfbeeld niet iets is wat vaststaat, maar dat als je het in lijn brengt met wat je wilt het je kan helpen bij het realiseren van je doelen.


Ralph Mooijekind – Van kritische vragen naar wobben

Ralph stelt graag kritische vragen. Hij merkte dat toen hij deze vragen bij zijn gemeente ging stellen, hij soms vreemde antwoorden kreeg. Hij besloot gebruik te maken van de wet openbaarheid van bestuur en dit leverde verschillende bijzondere en leuke verhalen op.

Wil je meer weten over ‘wobben’? Hier staan een aantal Wob-procedures en -avonturen beschreven.

Mike weet de 4de editie van Stand-up Stories weer prachtig te verwoorden in zijn slotwoord. Zie zijn video hier onder. 

Daarnaast waren er ook veel leuke one-minutes welke je terug kan kijken op ons Vimeo kanaal.You may also like...

Popular Articles...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *